Komt u genieten ?

Privé spa Amsterdam

Even heerlijk ontspannen. De drukte van u af laten glijden en weer helemaal tot uzelf komen. Wie verlangt daar nu niet naar? Zoals de meeste mensen krijgt u hier thuis misschien niet zo gemakkelijk de mogelijkheid voor. Daarom kan het een goed idee zijn om een privé spa in Amsterdam te bezoeken.

Spa 1001 is de fijnste privé spa van Amsterdam. Hier kunt u volop genieten van bijvoorbeeld speciale arrangementen. Wat dacht u van het heerlijk verkwikkende Goodmorning-arrangement, of het arrangement dat u speciaal met vriendinnen kunt beleven? Bij ons is er altijd een arrangement dat helemaal aansluit op wat u zoekt.

Heerlijke privé spa voor 2 personen

En misschien wilt u wel helemaal niet alleen of met vriendinnen naar de spa, maar zoekt u juist een heerlijke privé spa voor 2 personen. Een plek waarin u zich even helemaal terug kunt trekken met uw partner. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden namelijk het Private for Two-arrangement.

Als u dit arrangement boekt, dan kunt u 2,5 uur genieten van alle faciliteiten van de spa en wellness, speciaal voor u en uw partner. U hoeft helemaal met niemand rekening te houden. Mocht u liever nog langer reserveren, dan kan dat natuurlijk ook; wij bieden ook een uitbreiding naar maar liefst 5 uur. Hiervoor geldt een speciaal kortingstarief.

Privé spa Noord-Holland

Spa 1001 is dé topper als het gaat om privéspa’s in Noord-Holland. Dankzij onze locatie weten bezoekers uit Amsterdam ons te vinden, maar ook die uit verschillende andere provincies dan Noord-Holland. Dat bezoek hebben we niet alleen te danken aan de geweldige sfeer, maar natuurlijk ook aan de fijne faciliteiten die hier te vinden zijn.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een Finse sauna, u kunt genieten van de stoomcabine, uw voeten verwarmen in de warme voetenbaden, ontspannen in de bubbelbad of op de relaxbank en daarna even heerlijk bijkomen in de loungeruimte. Kortom; wij bieden u voor elk moment een geschikte plek.

Spa met zwembad of niet?

Uiteraard zorgen we voor een fijne combinatie tussen persoonlijk, comfortabel en sfeer. Hierbij horen natuurlijk ook de nodige faciliteiten. Een van de faciliteiten die u bij ons niet zult terugvinden, is een zwembad. Uiteraard kunt u zich wel lekker onderdompelen in de bubbelbad . Een zwembad past niet binnen het kleinschalige karakter dat wij nastreven.

Datzelfde karakter is iets waar we erg aan hechten en dat onze klanten zeer kunnen waarderen. Uiteraard bieden we u in onze spa ook alle gelegenheid om te douchen, zodat u helemaal fris aan uw ontspanningsritueel kunt beginnen. Het is ook mogelijk om tussendoor te douchen, als u dat prettig vindt.

Boek uw privé spa direct

Bent u ook enthousiast geworden over onze privé spa in Amsterdam? Dan nodigen we u van harte uit om vandaag nog uw tijd voor ontspanning te boeken. Dit kan gewoon online via ons boekingsformulier. Uiteraard kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen, via respectievelijk 020- 334 57 95 of info@spa1001.nl.

Wilt u meer weten over onze verschillende arrangementen of de andere mogelijkheden die onze privé spa in Amsterdam biedt? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen graag en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen voor een ontspannend bezoek.