Komt u genieten ?

Privé wellness Noord-Holland

Een dagje genieten van privé wellness in Noord-Holland. Klinkt dat aantrekkelijk? Al in de oudheid werd de spa of wellnessruimte gezien als plek waar men even helemaal tot rust kon komen. Met name de Romeinen zweerden hierbij. Zij lieten dan ook overal zogenaamde badhuizen bouwen, waar men kon ontspannen en netwerken.

In de wat meer Oosterse landen zijn badhuizen nog steeds heel populair; wie heeft er tijdens een vakantie naar bijvoorbeeld Turkije of Marokko niet eens een wellness-sessie geboekt in zo’n lekkere hammam? Gelukkig hoeft u voor dit soort ontspanning niet langer naar het buitenland. U kunt gewoon genieten van privé wellness in Noord-Holland!

Privé spa huren

Privé wellness in Noord-Holland, klinkt dat wat te goed om waar te zijn? Dan heeft u waarschijnlijk nog niet eerder kennis gemaakt met Spa 1001 in Amsterdam. Hier kunt u gemakkelijk een privé spa huren en genieten van pure ontspanning. Droom even helemaal weg tijdens een van de heerlijke arrangementen waarvoor u de privé spa kunt huren.

Misschien denkt u dat een privé spa huren voor u niet is weggelegd, omdat het te duur is. Dat valt reuze mee. Zo bieden we bijvoorbeeld het Private for two-arrangement in een korte en lange versie; een versie van 2,5 uur en een versie van 5 uur. Als u boekt voor 5 uur, dan krijgt u een aantrekkelijke korting op de prijs. Dat maakt de keuze vast ineens veel makkelijker!

Privé spa met overnachting

Heeft u zin in een weekendje weg? Dan is een privé spa met overnachting ook een goed idee. U boekt dan eerst een heerlijk arrangement bij Spa 1001 en geniet daarna van een overnachting in bijvoorbeeld hartje Amsterdam. Dan bent u de volgende dag weer helemaal uitgerust en kunt u genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Wilt u vaker genieten van een sessie in de privé spa, gecombineerd met een overnachting? Dan is het voor u misschien aantrekkelijk om bij Spa 1001 een Rittenkaart aan te schaffen. Daarmee krijgt u maar liefst 15% korting op elk bezoek aan Spa 1001. Als u vaste klant wordt, krijgt u bovendien nog een extra korting; steeds als u ons 5x bezocht heeft, krijgt u 50% korting op het 6e bezoek.

Waarom een dagje naar de wellness?

U ziet: een dagje privé wellness in Noord-Holland, al dan niet gecombineerd met een overnachting, klinkt heel aantrekkelijk. En dan kleven daar ook nog eens verschillende voordelen aan voor de gezondheid. Zo is een dagje sauna bijvoorbeeld goed voor uw bloeddruk. Die wordt hierdoor gereguleerd.

Ook uw weerstand knapt er van op. Uw lichaam raakt hierdoor namelijk beter gewend aan wisselende temperaturen, waardoor u minder last hebt van tempratuurschommelingen. Ook de warmte in de zomer kunt u zo veel beter aan. Tot slot is het fijn om te weten dat een dagje wellness ervoor zorgt dat uw lichaam als het ware van binnenuit wordt schoongespoeld.

Geef vandaag nog uw reservering door!

Lijkt zo’n bezoek aan een privé wellness in Noord-Holland u ook wel wat? Dan adviseren we u zo snel mogelijk een reservering te plaatsen. Dankzij de fijne sfeer en mooie faciliteiten loopt de agenda bij Spa 1001 snel vol. Maak uw keuze uit de verschillende arrangementen die we bieden of neem contact met ons op om een arrangement op maat samen te stellen.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via 020 -334 57 95 of info@spa1001.nl. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zondag, van ‘s morgens 10 uur tot ‘s avonds 11 uur. Reserveren kan gemakkelijk online. Ook bieden we gratis parkeerruimte voor de deur! Maak vandaag nog uw reservering en geniet van alles wat Spa 1001 te bieden heeft!