Komt u genieten ?

Romantisch uitje Amsterdam

U wilt een romantisch uitje in Amsterdam plannen; volop keuze, toch? Een grote stad als Amsterdam biedt immers talloze mogelijkheden. Van een sfeervol verblijf in een hotel tot een heerlijk etentje bij kaarslicht. Maar weet u wat pas écht een romantisch uitje in Amsterdam is? Een bezoek aan een heerlijke spa!

Tijdens een bezoek aan de spa kunt u helemaal tot rust komen. Hierdoor is het een perfect onderdeel van bijvoorbeeld een weekendje weg. U doet tijdens uw bezoek aan Spa 1001 in Amsterdam namelijk veel energie op, waardoor u de rest van het weekend andere activiteiten kunt ondernemen, zoals het bezoeken van de stad.

Romantisch uitje met slecht weer

Een bezoek aan Spa 1001 in Amsterdam is ook bij uitstek een romantisch uitje met slecht weer. Onze spa is natuurlijk overdekt, waardoor u geen rekening hoeft te houden met het weer. Bij ons kan uw romantische uitje altijd doorgaan, ook met slecht weer! En aangezien we daar in Nederland best vaak mee te maken hebben, is dat zeker een voordeel!

Met slecht weer is een romantisch uitje naar Spa 1001 zelfs dubbel effectief: u kunt genieten van een romantisch uitje en doet tegelijkertijd nieuwe energie op voor de volgende dagen. De spa helpt zelfs bij het werken aan een positieve geest. Hierdoor maakt dat slechte weer eigenlijk helemaal niet zoveel meer uit!

Voordelig een dagje uit met partner

Wilt u voordelig een dagje uit met uw partner? Dan bent u bij Spa 1001 ook aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk kiezen tussen verschillende arrangementen. U kunt bijvoorbeeld samen uw privé spa huren. Wij bieden zowel basis- als luxe arrangementen. Bij de luxe arrangementen zit ook een high tea inbegrepen.

Het voordeel hiervan is dat u dan een voordelig dagje uit hebt met uw partner, inclusief eten en een heerlijk welkomstdrankje. Uiteraard mag u zowel bij het basisarrangement als bij het luxe arrangement gebruik maken van alle faciliteiten binnen onze spa. U kunt uw arrangement bovendien uitbreiden naar een duur van 5 uur!

Werk samen aan uw gezondheid

Een bezoek aan een spa is niet alleen het perfecte idee voor een romantisch uitje in Amsterdam, het is ook nog eens een kans om samen wat extra’s te doen voor uw gezondheid. Dankzij de wisseling in temperaturen die u tijdens het ‘rondje spa’ ervaart, wordt uw bloeddruk gereguleerd.

De afvoer van vocht en afvalstoffen en het drinken van water zorgen ervoor dat uw lichaam als het ware wordt schoongespoeld. Hierdoor krijgt u niet alleen een heerlijk zachte huid, maar voelt u zich ook als nieuw. Dit geeft nieuwe energie en zorgt ervoor dat u er allebei weer even tegenaan kunt. Perfect voor het drukke koppel!

Reserveer nu uw romantische date

Lijkt zo’n romantische date bij Spa 1001 u ook wel iets? Dan kunt u uw romantische uitje vandaag nog aan ons doorgeven. Dit kan eenvoudig via de reserveringsmodule op onze website. Hiermee kunt u precies aangeven welk arrangement u wilt boeken en voor welke duur. U krijgt dan een kijkje in onze agenda en kunt uw ideale datum prikken.

Vervolgens voert u eenvoudig uw persoonsgegevens in, zodat wij weten voor wie het romantische uitje is. Tot slot krijgt u een prijsoverzicht te zien, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u hier nog vragen over hebt of liever telefonisch uw reservering aan ons doorgeeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Tot ziens in Amsterdam!