Komt u genieten ?

Privé spa Noord-Holland

Een privé spa in Noord-Holland, met niet alleen prachtig ingerichte ruimtes, maar ook nog eens geweldige arrangementen, zodat u niet zelf een programma op hoeft te stellen? Daarvan kunt u genieten bij Spa 1001. Wij zijn dé privé spa in Noord-Holland waar u volledig op uw wenken bediend wordt.

U geniet bij ons van de echte privé spa-ervaring, zelfs bijvoorbeeld alleen met uw partner. Ook leuk: Spa 1001 biedt de mogelijkheid tot het organiseren van bijvoorbeeld babyshowers of zelfs een lekkere high-tea! Want zeg nu zelf: wat is er fijner dan lichaam en geest even heerlijk te verwennen?

Privé wellness Amsterdam

Als u op zoek bent naar een goede privé wellness in Amsterdam, dan hoeft u natuurlijk maar één naam te onthouden: Spa 1001. Wij zijn gevestigd aan de Meer en Vaart 4 in Amsterdam en is daarmee heel goed bereikbaar. U kunt ons bezoeken via het openbaar vervoer, maar u kunt ook bijvoorbeeld met de auto komen. U kunt dan voor de deur parkeren!

Onze privé wellness in Amsterdam is de hele week geopend: van maandag tot en met zondag. Onze openingstijden zijn van 10 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds. Uw arrangementen kunt u eenvoudig zelf uitkiezen en reserveren via de website. Voor vragen staan wij natuurlijk altijd tot uw beschikking. Sterker nog; we kunnen ook een arrangement speciaal voor u samenstellen!

Privé spa huren in Noord-Holland

Een privé spa in Noord-Holland huren klinkt misschien als iets dat meer voor de jet set is. Dat is bij Spa 1001 helemaal niet het geval. Bij ons kunt u al tegen een aantrekkelijk tarief een privé spa huren, waardoor u alle ruimte helemaal voor uzelf – en bijvoorbeeld uw partner – hebt. Volop genieten van ontspanning en natuurlijk van elkaar!

Een privé spa huren kan onder meer door ons Private for two-arrangement te boeken. Hiermee krijgt u 2,5 uur toegang tot alle faciliteiten van onze wellness. Als u wilt, dan kunt u dit arrangement ook nog uitbreiden naar een extra lange versie, waardoor u maar liefst vijf uur kunt genieten van de spa.

Geniet van alle gezondheidsvoordelen

Naast dat het natuurlijk heerlijk is om alle dagelijkse dingen even van u af te laten glijden, is een bezoekje aan de spa ook gewoon ontzettend goed voor uw gezondheid. Tijdens zo’n dagje reinigt u uw lichaam van binnen en buiten. U verliest veel vocht en afvalstoffen en drinkt veel water om het vocht weer aan te vullen. Dit heeft een sterk reinigend effect en leidt tot een zeer zachte huid.

Ook daalt u bloeddruk in de sauna. De warmte zorgt voor een verwijding van de bloedvaten. Het bloed krijgt hierdoor meer ruimte om te stromen, waardoor de druk daalt. Als u vervolgens weer afkoelt, dan vernauwen uw bloedvaten en stijgt uw bloeddruk langzaam weer. Deze combinatie zorgt voor een fijne regulatie.

Boek vandaag nog uw arrangement!

Is zo’n bezoek aan een privé spa in Noord-Holland ook wel iets voor u? Dan nodigen we u van harte uit om vandaag nog te boeken. U kunt dit eenvoudig doen via de website. Komt u vaker bij Spa 1001? Dan kan het ook heel aantrekkelijk zijn om voor een Rittenkaart te gaan of om vaste klant te worden. Met een Rittenkaart krijgt u op elk bezoek maar liefst 15% korting.

Als u vaste klant wordt, dan krijgt u na elk vijfde bezoek 50% korting op het zesde bezoek. Op die manier verdient u dus steeds een beetje extra korting! Meer weten over deze mogelijkheden of de andere opties die wij bieden? Stuur ons een mailtje op info@spa1001.nl of bel ons op 020- 334 57 95.