Komt u genieten ?

Privé wellness Amsterdam

Zou u het ook heerlijk vinden om af en toe even de boel de boel te laten en te genieten van pure ontspanning? Misschien staat dat hoog op uw verlanglijstje, maar weet u niet precies waar u het moet zoeken. In dat geval helpen wij u graag met een goed idee: geniet van een privé wellness in Amsterdam.

In Amsterdam vindt u meer dan voldoende mogelijkheden om zelf eens een privé wellness-arrangement te beleven. Een mooie optie hiervoor is natuurlijk Spa 1001. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hier genieten van een wellness-ervaring die rechtstreeks uit de sprookjes uit 1001 nacht lijken te komen. U kunt er zeker van zijn dat u hier ultieme ontspanning vindt.

Mooie privé spa voor 2 personen

Hoewel alleen ontspannen heerlijk kan zijn, kan het juist ook mooi zijn om zo’n arrangement met z’n tweeën te boeken. Dan heeft u als het ware een privé spa voor 2 personen. Niet alle badhuizen bieden deze mogelijkheid, maar bij Spa 1001 kunt u er wél voor kiezen om een privé spa voor 2 personen te huren. En als u dit doet voor 5 uur, profiteert u ook nog eens van korting.

Ons standaard privé spa arrangement voor 2 personen biedt u 2,5 uur lang toegang tot uw eigen sparuimte. Ons aanvullende arrangement verdubbelt dit, waardoor u praktisch de hele dag kunt ontspannen. U zult merken; een bezoekje aan Spa 1001 is genoeg om er weer lange tijd tegen te kunnen!

Privé spa Noord-Holland

Misschien wilt u graag een privé spa bezoeken, maar woont u niet in Amsterdam. Ook dat is geen probleem. Spa 1001 is namelijk heel goed bereikbaar vanuit alle provincies. Of u nu elders in Noord-Holland woont, of dat u misschien zelfs in een provincie als Friesland woont. Bovendien kunt u voor de deur parkeren, dus u kunt gemakkelijk met de auto komen.

Een andere reden om deze spa in Noord-Holland te bezoeken is dat u hier kunt profiteren van veel aantrekkelijke arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het organiseren van een babyshower bij Spa 1001? Dat is niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel gezond. U krijgt dan heerlijk rust en werkt ook nog eens aan een betere bloedsomloop.

Waarom een dagje wellness?

Ook als u niet zwanger bent, is een dagje wellness altijd een goed idee. Allereerst natuurlijk omdat het u de mogelijkheid geeft om volledig te ontspannen. Spa 1001 biedt een goed op elkaar afgestemd programma, waardoor u langzaam maar zeker volledig in rustmodus komt. Dat is heerlijk, zeker als u – net als veel anderen – dagelijks te maken heeft met veel stress.

Daarnaast zorgt een bezoekje aan de spa onder meer voor een veel betere bloedsomloop. Dit is op allerlei fronten goed voor uw gezondheid. Het vermindert stress, zorgt voor een mooiere huid en versterkt uw weerstand. Ook prettig om te weten: een bezoekje aan de wellness kan helpen bij een positievere mindset. Daar heeft u elk moment van de dag wat aan!

Boek vandaag nog uw privé wellness

Wilt u ook graag genieten van uw privé wellness in Amsterdam? Dan kunt u vandaag nog uw arrangement boeken via Spa 1001. Via onze website bieden wij de mogelijkheid om online te reserveren. U kunt kiezen uit de verschillende arrangementen, die van 2,5 tot 5 uur dure. Tijdens die periode kunt u helemaal genieten van uw persoonlijke wellnessruimte.

Heeft u vragen of speciale verzoeken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020- 334 57 95 en u kunt ons mailen op info@spa1001.nl. Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend, van 10 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds. We verwelkomen u graag eens in onze privé wellness!