Bubbelbad

Spa 1001 beschikt over een ruim bubbelbad met een ontspannen temperatuur rond de 38°C.
Door middel van waterstralen, luchtbellen en lichttherapie wordt er een ontspannend effect gecreëerd. Ook heeft u de keuze om enkel luchtbellen of enkel waterstroom te verkrijgen.

De temperatuur wordt ingesteld via een inwendig verwarmingselement. Door de warmte zal het lichaam gaan zweten wat er weer voor zorgt dat het lichaam zich gemakkelijker van toxische stoffen kan ontdoen.

Warmte zorgt er ook voor dat je hart sneller gaat pompen. Wanneer de hartslag versnelt, wordt de bloedcirculatie verbeterd en krijgen de spieren meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd. Hierdoor kunnen lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele blessures en worden er gemakkelijker nieuwe cellen aangemaakt.

Het Spa 1001 Bubbelbad dient als relaxbad voor de gevoelige huid. Het bad is opgevuld met een zuivere plantaardige olie. Deze olie bevat natuurlijke vitamine-E die de huid een intensieve verzorging biedt. Deze unieke samenstelling met verzachtende essentiële olie herstelt daarnaast ook de vet- en vochtbalans van de huid. Door deze milde ingrediëntensamenstelling is het bad ook geschikt voor de extra droge- en gevoelige huid.

Na elk spabezoek wordt het bubbelbad uitgebreid gereinigd en opnieuw gevuld met schoon water.

Lees verder over de verscheidene gezondheidsvoordelen die onze andere faciliteiten met zich meebrengen.
Voor uw bezoek adviseren wij u ons Spa 1001 Stappenplan te lezen.

Zwanger en naar de sauna? Lees hier meer! 

Reserveer Nu

Sorry, no grids were found for the requested grid id.